Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Onze apotheek

Welkom op de website van APOTHEEK PANORAMA.

APOTHEEK PANORAMA is sinds 1 januari 2011 gevestigd op het gelijkvloers van Residentie Charles Wellens, Dorpsstraat 18 in Lummen.

Wegwijs in de apotheek

Het brede gamma farmaceutische producten in onze apotheek is ingedeeld in drie categorieën: parafarmaceutica, geneesmiddelen voor zelfzorg en dermocosmetica. Aan elk van deze categorieën werd een duidelijk afgebakende zone in de apotheekruimte toegewezen.

Parafarmaceutica

De parafarmaceutische producten zijn ondergebracht in de panoramakast tegenover de inkom. De kast valt meteen op als u binnenkomt, ze is zo lang dat u er onmogelijk naast kunt kijken.

Om een duidelijk overzicht te bewaren over het ruime assortiment in deze kast, werden de producten onderverdeeld in de groepen sport, baby, haar, mond, welzijn en ehbo. U vindt gelijknamige bordjes boven de kast zodat u gemakkelijk kunt zien waar alles staat. Hebt u het gewenste product gevonden, neem het dan gerust uit de kast en breng het mee naar de toonbank.

 

Geneesmiddelen voor zelfzorg

In de kast achter de toonbank vindt u de geneesmiddelen waarvoor u geen voorschrift nodig hebt. Deze geneesmiddelen zijn ingedeeld in de groepen hoest-neus, maag-darm en pijn-koorts.

 

Dermocosmetica

De cosmetische producten, de zogenaamde dermocosmetica, bevinden zich in de kast rechts van de inkom, tegenover de panoramakast. De producten zijn hier ingedeeld per merk. Onze belangrijkste merken zijn Avène, Eucerin en Widmer.

Deze zone heeft een afzonderlijke toonbank zodat u zich in alle rust kunt laten informeren en adviseren.

 

Geneesmiddelen op voorschrift kunt u zoals altijd bekomen aan de toonbank achteraan in de apotheek.

Niet alle producten hebben een zichtbare plaats gekregen in de apotheek. Vindt u iets niet terug of hebt u vragen, aarzel dan niet en laat het ons weten. Ons team helpt u graag verder.

Speciaal voor u

Er werd bij de inrichting van onze apotheek rekening gehouden met uw opmerkingen en suggesties. Ontdek hieronder hoe comfortabel een bezoek aan APOTHEEK PANORAMA wel is.

IJzeren man

De geneesmiddelen op uw voorschrift worden supersnel bij elkaar gezocht en aangereikt door een  robot.

Interne keuken

Onze geneesmiddelen en producten van het huis zijn van de beste kwaliteit. U herkent ze meteen aan hun trendy verpakking.

Even geduld alstublieft

We hebben in de apotheek een comfortabele bank voorzien waarop u kunt plaatsnemen terwijl u wacht op uw beurt of tot uw bereiding klaar is.

Ruimte voor discretie

Onze toonbank is voldoende ruim gemaakt om u in alle discretie te kunnen helpen. Wenst u meer privacy, dan beantwoorden wij uw vragen in een aparte ruimte.

24 op 24, 7 op 7

Geraakt u niet in de apotheek vóór sluitingstijd? Op uw verzoek plaatsen we uw medicijnen in een kluisje in het portaal van onze apotheek zodat u ze ook ’s avonds of in het weekend kunt komen afhalen.

 

Kinderen welkom

U kunt ongestoord uw aankopen regelen terwijl uw kinderen dicht bij u spelen of tv kijken.

Fiets niet op de stoep

Parkeer uw fiets aan de achterkant van het gebouw. Hij staat er veilig en uit de weg, en u mag hem gerust laten staan tot u klaar bent met al uw boodschappen.

Zorg voor thuis

We hebben alles in huis om zorgbehoevenden die thuis verblijven het leven iets gemakkelijker te maken: rolstoel, looprekje, ziekenhuisbed, badhulp en zoveel meer kunt u bij ons huren of kopen. Klik hier voor meer informatie.

Bestel met een klik

Veel van onze producten kunt u voortaan ook online bestellen. U hoeft ze dan alleen nog af te halen in de apotheek. Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwigheden in onze apotheek.

Ode aan Charles Wellens

APOTHEEK PANORAMA bevindt zich in ‘Residentie Charles Wellens’ in het centrum van Lummen. De residentie is genoemd naar Charles Wellens, de befaamde Lummense kunstenaar (1882-1985), die een groot bewonderaar was van de schoonheid van de Kempen en een voorvechter van het behoud van het natuurschoon in deze regio. Hij maakte hiervan zijn levenswerk.*

APOTHEEK PANORAMA verwijst eveneens naar Charles Wellens. De naam van de apotheek is geïnspireerd op zijn schilderij ‘Panorama van de Kempen’, een indrukwekkend vergezicht waarin de kunstenaar uiting geeft aan zijn liefde voor de Kempen en op grootse wijze het oorspronkelijke landschap voor de toekomst vastlegt.

De ideologische overeenkomst tussen het uitgestrekte panorama en de verruimende toekomstvisie van de apotheek maakt dit schilderij tot een unieke bron van inspiratie voor zowel de naam als de grafische vormgeving van Apotheek Panorama.

De op zijn werk geïnspireerde identiteit van Apotheek Panorama is een ode aan Charles Wellens die, zo hopen de initiatiefnemers, de nagedachtenis aan ‘onze’ kunstenaar helpt levend te houden.

* Bezoek www.CharlesWellens.be voor meer informatie over Charles Wellens en zijn werk.